אז... זילוף פרחים?

יום הולדת של הילד מתקרב?
בא לך לעשות משהו מיוחד לאימא או לחברה או שאת רוצה להכין לבד את הקאפקייקים למסיבת רווקות של אחותך?
חלמת ללמוד זילוף ולא ידעת ממה להתחיל?
או שבתלכ׳ס… נמאס לך לראות את כל האימהות האלה שמכינות יצירות אמנות ועושות פרצוף של: ״ אה! זה? זה שטויות! זה תחביב בשבילי…״ (אבל עמוק בפנים גם בא לך גם להיות האימא המרגיזה הזאת 😉 ) 

המלצת לופטוש - צנטרים רוסים

זהו צנטר זילוף מיוחד שמתאים גם למתחילים וגם למזלפים ותיקים, כי בעזרת הצנטר הזה מזלפים פרח שלם, תלת מימדי, בלחיצה אחת.
ניתן למצוא אותם בכל חנות שמתמחה בציוד לאפיה או חנויות חד-פעמי גדולות. הצנטרים מגיעים בבודדים או במארזים של כמה יחידות שונות.  

עם או בלי מתאם

הוראות כיסוי קאפקייק / עוגה בפרחים

  • תחילה מצפים את הקאפקייק או העוגה בשכבת קרם ומניחים בקירור עד התייצבות.
  • כשהבסיס יציב, בוחרים את הצנטר הרצוי. שימו לב, כל צנטר נותן פרח שונה לגמרי. 
  • ממקמים את הצנטר בשקית זילוף, צמוד מאוד לקצה, שיהיה אטום (אפשר בלי מתאם, כמו בתמונה). חותכים את קצה שקית הזילוף.
  • ממלאים את השקית בקרם בצבע הרצוי (חשוב שהקרם יהיה סמיך ויציב מאוד).
  • מקרבים את השקית עם הצנטר, כמעט צמוד לקאפקייק או העוגה, עושים לחיצה ארוכה במקום (זה יתן את הבסיס של הפרח) ואז מרפים מעט את הלחיצה ומרחיקים את השקית, בשביל שהעלים יצאו ארוכים. בכל לחיצה יוצא פרח שלם. 
  • צפו בוידאו המצורף בהמשך הכתבה.
פרח שלם בכל לחיצה 🙂

מאוד מומלץ לעשות פיניש בעזרת צנטר לזילוף עלים (צנטר עלים מספר 70) בקרם ירקרק.
העלים תורמים למראה גמור של הפרחים וגם מאפשרים למלא את הרווחים בין הפרחים.

בהצלחה ובתאבון!
באהבה, לופטוש 🙂

השאר תגובה